Rekry: Myynti­edustaja

Haemme aluemyyntiedustajia

Etsimme aluemyyntiedustajia käynnistämään ja laajentamaan toimintaamme uusille talousalueille Suomessa (ensisijaisesti pääkaupunkiseutu, Turku, Oulu, Kuopio, Jyväskylä). Edellytämme aktiivista, tavoitteellista ja tuloshakuista otetta tehtävään. Aiempi kokemus yritysmyynnistä ja/tai Saas-ratkaisujen myynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Tärkeintä on, että haluat menestyä työssäsi ja sinulla on aito innostus oppia uutta.

Mikä eSend?

eSend Finland Oy on ohjelmistoalan start-up -yritys, joka kehittää ratkaisuja kuljetuksen ja logistiikan tarpeisiin. Missiomme on tehdä tavaroiden lähettämisestä ja kuljettamisesta tehokkaampaa, vaivattomampaa ja nopeampaa, ja näin parantaa kuljetusalan kannattavuutta.

Keskeiset arvomme ovat läpinäkyvyys, ketteryys, työn laatu sekä yhteistyökyky ja -halu. Haluamme perehtyä syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaan, jotta osaamme yhdessä yrittäjän kanssa räätälöidä ratkaisun, joka tuottaa todennettavasti arvoa liiketoimintaan. Myymme yhteistyötä ja kumppanuutta, emme pelkkää tuotetta tai palvelua.

eSendExpress® on premium-luokan pikakuljetuspalvelu yritysten vaativiin kuljetustarpeisiin. Palvelu hyödyntää eSendin poikkeuksellista teknologiaa sekä paikallisten ammattikuljettajien verkostoja.

eSendERP® on uudenlainen kuljetustoimintaan suunniteltu logistiikka-alusta, joka automatisoi kaikki manuaaliset työvaiheet kuten tilausten käsittelyn, ajojärjestelyn ja reittioptimoinnin.

Meillä pääset osaksi innostavaa työyhteisöä. Saat mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus suunnitella itse omat aikataulusi, käyttää parhaita työtapojasi, sekä tilaisuuden olla merkittävällä tavalla vaikuttamassa yrityksemme myyntikulttuurin rakentamiseen. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Tehtävässä oma auto on välttämätön.

Lisätietoja:

Tuomas Paloaho
Liiketoimintajohtaja
eSend Finland Oy
050 4666 818
tuomas.paloaho@esend.fi

Haen tehtävään

    * pakollinen