Valitse sivu

Rekry: Myynti­edustaja

Haemme aluemyyntiedustajia

Etsimme aluemyyntiedustajia käynnistämään ja laajentamaan toimintaamme uusille talousalueille Suomessa (ensisijaisesti pääkaupunkiseutu, Turku, Oulu, Kuopio, Jyväskylä). Edellytämme aktiivista, tavoitteellista ja tuloshakuista otetta tehtävään. Aiempi kokemus yritysmyynnistä ja/tai Saas-ratkaisujen myynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Tärkeintä on, että haluat menestyä työssäsi ja sinulla on aito innostus oppia uutta.

Mikä eSend?

eSend Finland Oy on ohjelmistoalan start-up -yritys, joka kehittää ratkaisuja kuljetuksen ja logistiikan tarpeisiin. Missiomme on tehdä tavaroiden lähettämisestä ja kuljettamisesta tehokkaampaa, vaivattomampaa ja nopeampaa, ja näin parantaa kuljetusalan kannattavuutta.

Keskeiset arvomme ovat läpinäkyvyys, ketteryys ja adaptiivisuus, työn laatu sekä yhteistyökyky ja -halu. Haluamme perehtyä syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaan, jotta osaamme yhdessä yrittäjän kanssa räätälöidä ratkaisun, joka tuottaa todennettavasti arvoa liiketoimintaan. Myymme osaamista, yhteistyötä ja kumppanuutta, emme pelkkää tuotetta.

 eSendExpress® on premium-luokan pikakuljetuspalvelu yritysten vaativiin kuljetustarpeisiin. Palvelu hyödyntää eSendin poikkeuksellista teknologiaa sekä paikallisten ammattikuljettajien verkostoja.

eSendERP® on pienille ja keskisuurille kuljetusyrityksille suunnattu logistiikka-alusta, joka automatisoi kuljettamisen ympärillä tapahtuvat manuaaliset työvaiheet, kuten tilausten käsittelyn, ajojärjestelyn ja reittioptimoinnin. Alusta on rakennettu pilvipohjaiseksi ja on testatusti erittäin vakaa ja luotettava järjestelmä.

Meillä pääset osaksi innostavaa työyhteisöä. Saat mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus suunnitella itse omat aikataulusi, käyttää parhaita työtapojasi, sekä tilaisuuden olla merkittävällä tavalla vaikuttamassa yrityksemme myyntikulttuurin rakentamiseen. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Tehtävässä oma auto on välttämätön.

Lisätietoja:

Tuomas Paloaho
Liiketoimintajohtaja
eSend Finland Oy
050 4666 818
tuomas.paloaho@esend.fi

Haen tehtävään

    * pakollinen